FOOTBALL LEAGUE

Σοβαρά επεισόδια στα Σπάτα, αιμόφυρτος οπαδός του Εθνικού! (pics, vid)

Οπαδοί των Πειραιωτών συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με ανθρώπους των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ένας απ' αυτούς να φύγει αιμόφυρτος από το γήπεδο!
Σοβαρά επεισόδια στα Σπάτα, αιμόφυρτος οπαδός του Εθνικού! (pics, vid)

Με επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι του Αήττητου Σπάτων με τον Εθνικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ’ εθνικής. Οι οπαδοί των Πειραιωτών συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με ανθρώπους των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ένας απ’ αυτούς να φύγει αιμόφυρτος από το γήπεδο!

Τα άγρια επεισόδια ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Εθνικού ξεκίνησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ τίποτα δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Οπαδοί των φιλοξενουμένων φαίνεται να προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των γηπεδούχων και κάπου εκεί παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Περίπου 10 άτομα ήρθαν στα χέρια με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ένας οπαδός να χτυπηθεί άσχημα και να αποχωρήσει από το γήπεδο γεμάτος αίματα στο πρόσωπο του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρά επεισόδια στα Σπάτα, αιμόφυρτος οπαδός του Εθνικού! (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.