FOOTBALL LEAGUE

Την Τρίτη (29/5) η απόφαση για τα επεισόδια στην Αμαλιάδα!

Μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ η απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής για την τύχη της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ηροδότο που διεκόπη στο ημίχρονο
Την Τρίτη (29/5) η απόφαση για τα επεισόδια στην Αμαλιάδα!

Και, όμως, η μία τουλάχιστον ομάδα που θα πάρει την άνοδο στη Football league από τον 2ο όμιλο των αγώνων μπαράζ της Γ’ εθνικής θα βγει… στα δικαστήρια. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ προτίθεται να ανακοινώσει την απόφαση της για την τύχη της αναμέτρησης του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο μετά το φινάλε των πλέι-οφ, δηλαδή την Τρίτη (29/5)!

Αυτό ουσιαστικά αποφασίστηκε μετά το τέλος της απολογίας των δύο ομάδων, το μεσημέρι της Πέμπτης (24/5). Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος κατέθεσαν ενώπιον της επιτροπής τα όσα διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης. Η κάθε πλευρά προέβαλε τα επιχείρηματά της, αλλά απόφαση δεν θα βγει άμεσα.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε αίτημα των δικηγόρων για προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων για περαιτέρω δικαιολογητικά. Οπότε, ουδείς θα μπορεί να πανηγυρίσει σίγουρα την Κυριακή (27/5), μετά το τέλος των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής.

«Ντου» και ξύλο στην Αμαλιάδα (pics+vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Τρίτη (29/5) η απόφαση για τα επεισόδια στην Αμαλιάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.