FOOTBALL LEAGUE

Αήττητος ο Ηρακλής, ανέβηκε στη football league

Ο «γηραιός» επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και «έκλεισε» τη σεζόν με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο, νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στη Λευκάδα
Αήττητος ο Ηρακλής, ανέβηκε στη football league

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Ηρακλής καθώς πέρασε με το ευρύ 3-0 από την έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο «γηραιός» είχε ένα εύκολο απόγευμα στις Σέρρες και ολοκλήρωσε ιδανικά τους αγώνες μπαράζ που τον φέρνουν οριστικά στη football league, όντας αήττητος σε έξι ματς.

Στο 14′ ο Ρόβας κέρδισε πέναλτι, με τον Κρυστάλλη να μην αστοχεί και να γράφει από νωρίς το 0-1. Στο 42′ ο Πτηνόπουλος έπειτα από υποδειγματική πάσα του Κρυστάλλη πλάσαρε τον Σαββίδη για να διαμορφώσει το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με έξοχο αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης (64΄ Λαβιδάς), Ναλμπάντης (50΄ Φιλέντας), Τσομαχασβίλι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιούδας (74΄ Καρακώστας), Γιαννίτσης (80΄ Ευσταθιάδης), Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος (67΄ Ανδρεάκος), Ρόβας, Μεντί (81΄ Κριτσιάνης), Κρυστάλλης.

Νίκη-ανατροπή ο Βόλος στη Λευκάδα

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΝΠΣ Βόλος τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο «πέρασε» από τη Λευκάδα με 2-1 απέναντι στον Τηλυκράτη και ξεκινάει πλέον, τον προγραμματισμό της για τη football league.

Στο 59′  και έπειτα από λάθος στην άμυνα του Βόλου, ο Περιστέρης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Γραμματικόπουλο και αυτός άνοιξε το σκορ. Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γκαλίτσιου. Η ισοφάριση ήρθε στο 85′ με πλασέ του Ντόση, έπειτα από ασίστ του Γκαρσία. Στις καθυστερήσεις ο Ζέρης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Μπαλογιάννης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Κτενάς (83΄ λ.τρ. Παπακωνσταντής), Γραμματικόπουλος (71΄ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Καββαδίας.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης (57΄Κραβαρίτης), Ζέρης, Καλαμίδας, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Ντόσης, Δημηνάς (62΄ Δημόπουλος), Ουνγιαλίδης (46΄Γκαρσία), Σαλαμούρας, Ηλιόπουλος (56΄Παπαδόπουλος).

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5
Απόλλων Παραλιμνίου- Ηρακλής 0-3 (14’ πέν. Κρυστάλλης, 42’, 61’ Πτηνόπουλος)
Τηλυκράτης Λευκάδας- ΝΠΣ Βόλος 1-2 (59’ Γραμματικόπουλος – 85’ Ντόσης, 91’ Ζέρης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ηρακλής 16
2. ΝΠΣ Βόλος 13
3. Τηλυκράτης 4
4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αήττητος ο Ηρακλής, ανέβηκε στη football league», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.