FOOTBALL LEAGUE

Τέλος ο Κουρμπανάς, έφεση για το -3 ο Εθνικός

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για την ποινή που τους επέβαλε η ΕΠΟ
Τέλος ο Κουρμπανάς, έφεση για το -3 ο Εθνικός

Το -3 που δέχτηκε ο Εθνικός μετά τα επεισόδια στα μπαράζ κόντρα στον Αήττητο Σπατών, στην πρώτη αγωνιστική, έφερε την αντίδραση της διοίκησης του συλλόγου.

Ο σύλλογος του Πειραιά, αφού ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, ανέφερε πως θα κάνει έφεση κατά της απόφασης που τον στέλνει στην βαθμολογία των πλέι οφ στην τέταρτη θέση με 3 βαθμούς, κάτι που θέλουν να ανατρέψουν.

Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην άνοδο από τα μπαράζ, αλλά οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για άνοδο, είτε μέσω αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, είτε σε περίπτωση που κάποιες ομάδες της Football League δεν πάρουν άδεια συμμετοχής.

«Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. -όπως διευκρινίστηκε από χθες – θα καταθέσει έφεση κατά της αυστηρότατης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επίσης, ανακοινώνεται πως χθες έλαβε χώρα η τελευταία συνάντηση της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής διακοπής κατά τη διάρκεια της οποίας επισημοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας με το τεχνικό team», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Όσον αφορά τον Κουρμπανά, ανέλαβε την ομάδα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν καθώς υπήρξε απογοήτευση προς το πρόσωπο του Νίκου Νεντίδη, αλλά ούτε κι αυτός θα συνεχίσει την νέα σεζόν στον σύλλογο.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Κουρμπανάς, έφεση για το -3 ο Εθνικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.