FOOTBALL LEAGUE

Οχτώ «διαζύγια» ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Πήραν… σκούπα οι «κυανόλευκοι και προχώρησαν σε μαζικές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών
Οχτώ «διαζύγια» ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Αλλάζει πρόσωπο το Αιγάλεω και θα παρουσιάσει μία διαφορετική ομάδα τη νέα σεζόν στη Γ’ εθνική. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε μαζικές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και ουσιαστικά να ανακοινώσει οχτώ “διαζύγια”.

Συγκεκριμένα, εκτός ομάδας έμειναν οι Ρόππας, Μιχαλόπουλος, Κατσούλης, Πατσατζόγλου, Καμινιώτης, Μπίρης, Πάσχος και Καραγιάννης, οι οποίοι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

“Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΡΟΠΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΜΠΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΠΑΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε αυτό τον χρόνο παραμονής τους στο Αιγάλεω και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.

Με εκτίμηση, Εκ της Διοικήσεως

Χρήστος Αποστολίδης, Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οχτώ «διαζύγια» ανακοίνωσε το Αιγάλεω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.