FOOTBALL LEAGUE

Ο Αρχοντάκης ανέλαβε τον Άγιο Ιερόθεο

Ο 43χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας του Περιστερίου
Ο Αρχοντάκης ανέλαβε τον Άγιο Ιερόθεο

Το τιμόνι της ομάδας του Αγίου Ιεροθέου ανέλαβε ο Γιώργος Αρχοντάκης. Ο 43χρονος προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στον πάγκο και αυτός που θα “χτίσει” τον σύλλογο ενόψει καλοκαιριού.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία, έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Τσιαμπουρή, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου του Περιστερίου.

Ο Αρχοντάκης δούλεψε την περσινή σεζόν για μικρό διάστημα στο Αιγάλεω, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει τους “κυανόλευκους” στη μάχη της ανόδου. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πανθηραϊκό, Αργοναύτη, Ατρόμητο Πειραιά, Άγιους Ανάργυρους, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακό Λαυρίου και Αστέρα Βάρης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Αρχοντάκη στη θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος προπονητής απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης, αφού, το project της ομάδας τον βρήκε σύμφωνα, δίνοντας τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.

Τελευταίος σύλλογος που εργάστηκε ήταν το Αιγάλεω, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν πέρυσι όντας στο τιμόνι του Πανθηραϊκού.

Ο ικανότατος και ανερχόμενος κόουτς έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο στις ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, γεγονός, που μας κάνει σαν σύλλογο να πιστέψουμε στις -αδιαμφισβήτητες- δυνατότητες του και στο γεγονός ότι θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Πέρα από την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω και τις δυο θητείες που είχε σε Πανθηραϊκό έχει περάσει από Αργοναύτη, Ατρόμητο Πειραιά, Άγιους Ανάργυρους, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακό Λαυρίου και Αστέρα Βάρης έχοντας πανηγυρίσει και μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με τους «κυανόλευκους».

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αρχοντάκη στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αρχοντάκης ανέλαβε τον Άγιο Ιερόθεο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.