ΓΑΛΛΙΑ

Τούχελ: «Από τον Ραμπιό εξαρτάται η παραμονή του»

Ο Γερμανός τεχνικός της Παρί Σεζ Ζερμέν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη
Τούχελ: «Από τον Ραμπιό εξαρτάται η παραμονή του»

Ο Αντριάν Ραμπιό φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για την Παρί Σεν Ζερμέν, στην ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-1, στο International Champions Cup, όμως το μέλλον του 23χρονου αμυντικού χαφ στην πρωταθλήτρια Γαλλίας κρίνεται αμφίβολο.

Και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τόμας Τούχελ, στις δηλώσεις του, μετά τον αγώνα, έστειλε μήνυμα στον Ραμπιό, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται.

«Εξαρτάται από τον ίδιο. Θα πρέπει να αποφασίσει και να δούμε αν θέλει να μείνει μαζί μας και να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, που αναφέρθηκε και στο κενό της απουσίας του Τιάγκο Μότα, στη θέση των αμυντικών μέσων.

«Πρέπει να βρούμε μια λύση, να αντικαταστήσουμε τον Τιάγκο Μότα. Η αγορά είναι ανοιχτή, γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε, όλα μπορούν να συμβούν».

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1 (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν τινάζει την μπάνκα για Κουτίνιο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούχελ: «Από τον Ραμπιό εξαρτάται η παραμονή του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.