ΓΑΛΛΙΑ

Νεϊμάρ: «Κάνω θέατρο μερικές φορές»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχτηκε αυτό που όλος ο κόσμος είδε στο Μουντιάλ
Νεϊμάρ: «Κάνω θέατρο μερικές φορές»

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ήταν ο Νεϊμάρ. Όχι για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για το πως αντιδρούσε σε κάθε φάουλ που γινόταν εις βάρος του. Ο Βραζιλιάνος πιάστηκε να κάνει θέατρο αρκετές φορές για να κερδίσει ένα φάουλ ή μια κάρτα, ενώ άλλες αν και του γινόταν ένα απλό φάουλ, έκανε λες και τον χτύπησε ρεύμα…

Δέχτηκε σκληρή κριτική, αρκετό τρολάρισμα και τελικά αποφάσισε να παραδεχτεί σε συνέντευξή του πως όντως υπερέβαλε αρκετές φορές…

«Μπορεί να θεωρείτε πως υπερβάλλω και πράγματι κάποιες φορές το κάνω. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Υποφέρω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχετε ιδέα τι κάνω έξω από αυτόν. Όταν φεύγω από το γήπεδο χωρίς να μιλάω στον Τύπο, δεν είναι επειδή θέλω μόνο να κερδίζω, είναι γιατί δεν έχω μάθει να σας απογοητεύω.

Όταν δείχνω αγενής, δεν είναι επειδή είμαι κακομαθημένος, αλλά γιατί δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι το θυμό μου. Είμαι ακόμα ένα αγόρι. Κάποιες φορές αυτό το στυλ γοητεύει τον κόσμο και κάποιες άλλες τον ενοχλεί», ανέφερε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί, που συνέχισε να δικαιολογεί την συμπεριφορά του αυτή.

«Παλεύω να κρατήσω αυτό το αγόρι ζωντανό μέσα μου. Μέσα μου, όχι στο γήπεδο. Μπορεί να νομίζετε ότι έπεσα πολύ στο χορτάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έπεφτα, αλλά κατέρρευσα. Αυτό πονά πολύ περισσότερο από ένα χτύπημα στον χειρουργημένο μου αστράγαλο. Χρειάστηκε καιρός για να αποδεχτώ την κριτική. Πέρασα καιρό κοιτώντας στον καθρέφτη για να γίνω ένας νέος άνδρας.

Τώρα είμαι εδώ, με την καρδιά μου ανοιχτή. Έπεσα, αλλά μόνο όποιος πέφτει μπορεί να σταθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να μου πετάτε πέτρες ή να τις πετάξετε στην άκρη και να με βοηθήσετε να σταθώ στα πόδια μου. Διότι όταν σηκωθώ, όλη η Βραζιλία θα σηκωθεί μαζί μου».

Ο Μπαλοτέλι προκάλεσε Ζλάταν, Νεϊμάρ και Μπόατενγκ (vid)

Νεϊμάρ: «Θα μείνω στην Παρί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεϊμάρ: «Κάνω θέατρο μερικές φορές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.