ΓΑΛΛΙΑ

Η Γαλατά ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ φέρεται να ζητάει κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ
Η Γαλατά ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου

Θα γίνει κάτοικος Τουρκίας ο Κώστας Μήτρογλου; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Έλληνα επιθετικό.

Συγκεκριμένα, η τουρκική Dsgazete αναφέρει πως η Γαλατά δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του. Μάλιστα, η τουρκική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι το ποσό που ζητάει η Μαρσέιγ ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι η θέση του Μήτρογλου στη γαλλική ομάδα δεν είναι εξασφαλισμένη. Ο Ρουντί Γκαρσιά έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με συνέπεια ο Μήτρογλου να περισσεύει.

Για να φύγει, όμως, θα πρέπει να έρθει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τη Μαρσέιγ. Για τον Έλληνα άσο είχε ενδιαφερθεί εσχάτως και η Μπεσίκτας, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Εύκολα η Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 την Καέν (vid)

Με το δεξί η Λιόν, «γκέλα» για Μπορντό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γαλατά ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.