ΓΑΛΛΙΑ

Χαμός στην Μπορντό με Πογιέτ, διοίκηση και παίκτες!

Η διοίκηση της Γαλλικής ομάδας τον διώχνει από τον πάγκο, αλλά οι ποδοσφαιριστές τον στηρίζουν
Χαμός στην Μπορντό με Πογιέτ, διοίκηση και παίκτες!

Ένα απέραντο μπάχαλο έχει γίνει η ομάδα της Μπορντό μετά την αναμέτρηση με την Μαριουπόλ, εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης να απολυθεί ο Γκουστάβο Πογιέτ!

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ παρά την πρόκριση της ομάδας του στα play off του Europa League, τα έβαλε με την διοίκηση, καθώς την κατηγορεί πως ξεπουλά το ρόστερ της και δεν κάνει μεταγραφές!

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω, θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, θα συζητήσουμε το θέμα και θα αποφασίσω» είπε ο Πογιέτ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και το πρωί (17/8) απολύθηκε!

Η διοίκηση θεώρησε προσβλητική την στάση του και αποφάσισε να προχωρήσει στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο, όμως αυτό που δεν περίμενε, ήταν η αντίδραση των παικτών!

Απεργούν οι παίκτες αν φύγει!

Όπως λένε τα Γαλλικά ΜΜΕ, οι ποδοσφαιριστές της Μπορντό, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβουν σε απεργία και να απέχουν από τις προπονήσεις, προκειμένου να στηρίξουν τον Ουρουγουανό προπονητή!

Ο Πογιέτ ήταν έξαλλος, καθώς η ομάδα άφησε ήδη παίκτες όπως οι Μάλκομ, Ντιέγο Ρολάν και Γκαετάν Λαμπρόντ να φύγουν, χαλώντας εντελώς την χημεία της ομάδας και το ρόστερ που είχε στο μυαλό του να πορευθεί την φετινή σεζόν ο προπονητής.

Μετά την αντίδραση των παικτών, η διοίκηση της Μπορντό φέρεται να αναθεώρησε για την απόλυσή του πάντως και να τον έχει θέσει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα, μέχρι να αποφασίσει οριστικά το συμβούλιο για το αν θα τον απολύσει ή όχι.

Με τη βούλα ο πιο ακριβός Γερμανός αμυντικός ο Κέρερ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στην Μπορντό με Πογιέτ, διοίκηση και παίκτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.