ΓΑΛΛΙΑ

Νεϊμάρ: «Ο γιος μου αγαπάει πολύ τον Εμπαμπέ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν καταιγιστικός στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λυών, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 13 λεπτά (!), με τον Νεϊμάρ να έχει προηγουμένως ανοίξει το δρόμο της 8ης νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σταρ δήλωσε πως ο 7χρονος γιος του, Ντάβι Λούκα ντα Σίλβα Σάντος, θαυμάζει πολύ...
Νεϊμάρ: «Ο γιος μου αγαπάει πολύ τον Εμπαμπέ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν καταιγιστικός στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λυών, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 13 λεπτά (!), με τον Νεϊμάρ να έχει προηγουμένως ανοίξει το δρόμο της 8ης νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σταρ δήλωσε πως ο 7χρονος γιος του, Ντάβι Λούκα ντα Σίλβα Σάντος, θαυμάζει πολύ τον 19χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Ο γιος μου αγαπάει πολύ τον Εμπαμπέ. Τον φέρνω στην προπόνηση και όλη την ώρα μιλάει για εκείνον. Ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία για να τη δείξει στους φίλους του στο σχολείο και ήταν πολύ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Νεϊμάρ αναγνώρισε την αξία του Γάλλου, λέγοντας: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, που έχουν τις ευθύνες τους. Ο Κιλιάν είναι ένας από αυτούς. Είναι τεχνικός ηγέτης και η ομάδα τον σέβεται. Όποτε λέει κάτι, τον ακούμε και τον καταλαβαίνουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας».

Τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά ο Εμπαπέ! (vid)

Ούτε τώρα η Μπαρτσελόνα (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεϊμάρ: «Ο γιος μου αγαπάει πολύ τον Εμπαμπέ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.