ΓΑΛΛΙΑ

Γκριζμάν: «Ο Εμπαπέ μου θυμίζει τον Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ»

Ο Γάλλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπατριώτη του που αναμένεται να αφήσει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
Γκριζμάν: «Ο Εμπαπέ μου θυμίζει τον Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και ειδικά με την τελευταία κόντρα στη Λιόν, όταν πέτυχε τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά!

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου δείχνει ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα στην καριέρα του και ήδη έχουν αρχίσει οι συγκρίσεις με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα ο Αντουάν Γκριζμάν φρόντισε να δώσει και μία νέα εξήγηση για την επιτυχία του Εμπαπέ, δείχνοντας παράλληλα, πόσο πολύ εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Σε δηλώσεις που έκανε τον συνέκρινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κιλιάν μου θυμίζει ακριβώς τον Κριστιάνο όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρονάλντο τότε ήταν περιφερειακός παίκτης, ντριπλάροντας πολύ, ενώ σκόραρε περιστασιακά. Δεν έψαχνε το γκολ.

Όταν ο Εμπαπέ αρχίσει να κυνηγάει το γκολ όπως έκανε ο Κριστιάνο στη Ρεάλ, τότε θα σκοράρει, όπως ο Πορτογάλος, 50 τέρματα ανά σεζόν!».

Αποκάλυψη Sportime: Νέο συμβόλαιο σε Καμαρά

Πάνω από Κριστιάνο και Μέσι ο Εμπαπέ!

εμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκριζμάν: «Ο Εμπαπέ μου θυμίζει τον Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.