ΓΑΛΛΙΑ

Τιερί Ανρί η επιστροφή! Νέος προπονητής στη Μονακό

Η Μονακό ανακοίνωσε το νέο της προπονητή! Τιερί Ανρί η επιστροφή, κυρίες και κύριοι! 
Τιερί Ανρί η επιστροφή! Νέος προπονητής στη Μονακό

Η Μονακό ανακοίνωσε το νέο της προπονητή! Τιερί Ανρί η επιστροφή, κυρίες και κύριοι! 

Ο 41χρονος, προπονητής πια, θα αντικαταστήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν επίσημα την πρόσληψή του και ο Τιερί Ανρί αυτή τη φορά θα εργαστεί ως πρώτος προπονητής και όχι ως βοηθός. Συμπτωματικά θα κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτό το πόστο στην ομάδα που τον ανέδειξε και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο σούπερ σταρ του γαλλικού ποδοσφαίρου δήλωσε: «Κατ’αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη Μονακό που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω προπονητής σε μια τόσο ξεχωριστή ομάδα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος επιστρέφω στη Μονακό και αποφασισμένος να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που ακολουθούν. Ανυπομονώ να συναντήσω τους παίχτες και να αρχίσω να δουλεύω μαζί τους».

Παράλληλα, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του βοηθού προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Εθνική ομάδα του Βελγίου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και την Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, σχολίασε τη συμφωνία με τον Ανρί: «Μπορεί να υπολογίζει στην εμπιστοσύνη μας και την υποστήριξη μας, προκειμένου να φέρει μία νέα δυναμική στην ομάδα και να επιτύχει στην αποστολή του».

Ο πρώην Γάλλος διεθνής πήγε για πρώτη φορά στη Μονακό στην ηλικία των 16 και εντάχθηκε στην ομάδα των νέων. Τον Αύγουστο του 1994 πέρασε στην ομάδα των ανδρών. Αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μονεγάσκων σε 142 παιχνίδια.

Ο Εμφύλιος της Ισπανίας, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η προσφυγιά καθόρισαν τον Ερίκ Καντονά!

Εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Λευτέρης Πετρούνιας! Μπαίνει χειρουργείο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τιερί Ανρί η επιστροφή! Νέος προπονητής στη Μονακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.