ΓΑΛΛΙΑ

«Ψάχνεται για Ντε Χέα η Παρί»

Ακόμα έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου θέλει η πρωταθλήτρια Γαλλίας
«Ψάχνεται για Ντε Χέα η Παρί»

Να δυναμώσει και άλλο, ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν και για το λόγο αυτό, έχει αρχίσει να ετοιμάζει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο νέος στόχος για την ζάπλουτη ομάδα ακούει στο όνομα Νταβίντ Ντε Χέα, αφού το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κύκλος του παίκτη  μπορεί να έχει κλείσει στην Αγγλία μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ίσως ο ίδιος να θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Βέβαια με την απόκτηση του Μπουφόν φέτος, αλλά και την παρουσία ακόμα ενός ποιοτικού τερματοφύλακα όπως ο Αρεόλα, σίγουρα ο προπονητής της ομάδας θα έχει πολλά να διαχειριστεί.

Μένει να δούμε να φυσικά η γαλλική ομάδα κάνει κίνηση και αν ο παίκτης θα την προτιμήσει, αφού σίγουρα θα έχει πολλές προτάσεις, εφόσον αποφασίσει να φύγει.

Η Τσέλσι θέλει τον Σάντρο Τονάλι

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Φαουζί Γκουλάμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψάχνεται για Ντε Χέα η Παρί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.