ΓΑΛΛΙΑ

Νεϊμάρ: Μπόνους για να χαιρετάει τους φιλάθλους της Παρί!

Ο Νεϊμάρ λαμβάνει 375.000 ευρώ επιπλέον στο συμβόλαιο του για να χαιρετάει τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν πριν και μετά τους αγώνες!
Νεϊμάρ: Μπόνους για να χαιρετάει τους φιλάθλους της Παρί!

Ο Νεϊμάρ έχει ένα απίστευτα μεγάλο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτά που έχουν ενδιαφέρον είναι τα μπόνους, που το αυξάνουν ακόμη περισσότερο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Enovye Special» (εκπομπή έρευνας στο κανάλι France 2) ο Νεϊμάρ παίρνει ένα μπόνους –στην Ελλάδα θα ήταν ένα πολύ καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας- για να χαιρετάει τους φιλάθλους της Παρί πριν και μετά το ματς.

Ο Βραζιλιάνος λαμβάνει 375.000 ευρώ το χρόνο (!) για να συνεπής στη συγκεκριμένη υποχρέωση. Δηλαδή για να γίνει αντιληπτό το ύψος του ποσού σε αντιστοιχία με την υποχρέωση, πέρυσι ο Νεϊμάρ έπαιξε σε 28 παιχνίδια και για τις… χαιρετούρες πριν και μετά τα ματς, πήρε σε κάθε αγώνα το ποσό των 13.392 ευρώ!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για τον Νεϊμάρ, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές, απλά εκείνοι παίρνουν λιγότερα χρήματα. Συγκεκριμένα οι Καβάνι, Ντάνι Άλβες και Ντι Μαρία λαμβάνουν 70.000 ευρώ επιπλέον στο συμβόλαιό τους, αν χαιρετούν τους οπαδούς και είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύλλογο.

Ένα ακόμη στοιχείο με πολύ ενδιαφέρον το οποίο αποκαλύπτει το «Enovye Special» αναφέρει ότι αν ο Καβάνι αργήσει πάνω από 15 λεπτά στο 5% των προπονήσεων, τότε θα χάσει ένα ποσοστό από τα μπόνους που έχει συμφωνήσει.

Επιπλέον, μεταξύ των υποχρεώσεις που έχει ο Νεϊμάρ αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είναι να είναι πάντα διαθέσιμοι για συνέντευξη στο «Αλ Τζαζίρα», καθότι είναι συμφερόντων της Κυβέρνησης του Κατάρ, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν, άλλωστε.

«Τρελά» λεφτά απέρριψε για χάρη της Παρί ο Εμπαπέ

Football Leaks: Η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριπτε παίκτες λόγω χρώματος του δέρματός τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεϊμάρ: Μπόνους για να χαιρετάει τους φιλάθλους της Παρί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.