ΓΑΛΛΙΑ

Τούχελ δύο ετών (και λίγο… παραπάνω) στο Παρίσι

To σχέδιο του Τόμας Τούχελ ήταν μελετημένο. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που έπεισε την Παρί Σεν Ζερμέν να πει το «ναι». Πλέον, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο άλλοτε προπονητής της Ντόρτμουντ, έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που πολλοί λαχτάρησαν, αλλά αυτός έλαβε. Ο 44χρονος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την Παρί Σεν...
Τούχελ δύο ετών (και λίγο… παραπάνω) στο Παρίσι

To σχέδιο του Τόμας Τούχελ ήταν μελετημένο. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που έπεισε την Παρί Σεν Ζερμέν να πει το «ναι».

Πλέον, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο άλλοτε προπονητής της Ντόρτμουντ, έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που πολλοί λαχτάρησαν, αλλά αυτός έλαβε.

Ο 44χρονος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ στο συμβόλαιό του φαίνεται να υπάρχει και προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Όπως σας αναφέραμε στον πρόλογο, ο Γερμανός προπονητής αναζήτησε την παριζιάνικη επιλογή, σχεδόν, μετά μανίας, καθώς από το τέλος Μαρτίου προσπαθούσε να μπει στο τεχνικό τιμ της Παρί, ακόμη και ως βοηθός!

Στις συζητήσεις που είχε με τους εκπροσώπους της πρωταθλήτριας, μίλησε γαλλικά με μεγάλη ευφράδεια, κάτι που άφησε θετική εντύπωση. Και κατέληξε στη συμφωνία.

Για τον Τούχελ φαίνεται να ενδιαφέρονταν τόσο η Σεβίλλη, όσο η Αρσεναλ και η Τσέλσι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούχελ δύο ετών (και λίγο… παραπάνω) στο Παρίσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.