ΓΑΛΛΙΑ

Μπουφόν: «Ο Νεϊμάρ έπρεπε να είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ και τόνισε ότι είναι σκάνδαλο που ο Βραζιλιάνος δεν έχει κερδίσει την Χρυσή Μπάλα
Μπουφόν: «Ο Νεϊμάρ έπρεπε να είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ και τόνισε ότι είναι σκάνδαλο που ο Βραζιλιάνος δεν έχει κατακτήσει ακόμη τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τον συμπαίκτη του στη γαλλική ομάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ποιότητα των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω παίξει με πολλούς πρωταθλητές και θα ήθελα να παίξω με όλους, ακόμη και με τον Ρονάλντο. Αλλά δεν είναι ότι στο Παρίσι δεν έχουμε πρωταθλητές.

Ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ είναι τέτοιου είδους παίκτες. Λέω στον Νεϊμάρ ότι είναι σκάνδαλο, που ακόμη δεν έχει κερδίσει τη “χρυσή μπάλα” και ότι θα πρέπει να είναι εξοργισμένος. Εκείνος και ο Κιλιάν έχουν απίστευτο ταλέντο και μπορούν να κυριαρχήσουν για τα επόμενα 10 χρόνια».

Ο Νεϊμάρ δεν κάνει πλάκα! (video)

Σκέφτεται να συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν ο Μπουφόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουφόν: «Ο Νεϊμάρ έπρεπε να είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.