ΓΑΛΛΙΑ

Κύπελλο Γαλλίας: Άνετα στους «32» η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε εύκολο το εμπόδιο της Ποντιβί με 4-0 στο Κύπελλο Γαλλίας
Κύπελλο Γαλλίας: Άνετα στους «32» η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορεί να συγκριθεί με ομάδες πέμπτης κατηγορίας στη Γαλλία εξ ου και το τελικό 4-0 επί της Ποντιβί στο Κύπελλο Γαλλίας.

Η Παρί είχε πολύ εύκολο έργο στους «64» του Κυπέλλου και προκρίθηκε άνετα στους «32» του θεσμού.

Βέβαια αυτό που είναι απορίας άξιο είναι γιατί ο Τόμας Τούχελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς σε ένα φαινομενικά πολύ εύκολο παιχνίδι, με μία ομάδα πολύ κατώτερης δυναμικότητας.

Πάντως, η Ποντιβί δυσκόλεψε αρκετά την Παρί και στο πρώτο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν μπροστά με μόλις 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Ζουλέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παρί ανέβασε ρυθμό και έκανε το 2-0 με τον Νεϊμάρ στο 70’. Ο Εμπαπέ έκανε το 3-0 στο 77’ με πέναλτι και ο Ντράξλερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 87’ με τον Ντράξλερ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Κέχρερ, Τιάγκο Σίλβα (81’ Μπερνάτ), Ενσοκί, Ντράξλερ, Μενιέ, Κουρζαβά (63’ Ριμανέ), Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Ενκουνκού (63’ Ντιαμπί), Εμπαπέ.

Κύπελλο Γαλλίας: Έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε η Μαρσέιγ!

Λιόν: Εύκολη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Γαλλίας: Άνετα στους «32» η Παρί Σεν Ζερμέν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.