ΓΑΛΛΙΑ

«Κοντά στην απόκτηση του Μπατσουαγί η Μονακό»

Κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή από την Τσέλσι η Μονακό
«Κοντά στην απόκτηση του Μπατσουαγί η Μονακό»

Συνεχόμενες κινήσεις κάνει η Μονακό, που μετά την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, είναι έτοιμη να κάνει δικό της και τον Μίσι Μπατσουαγί.

Τα ΜΜΕ της Αγγλίας, αναφέρουν πως ο Βέλγος είναι πολύ ψηλά στη λίστα των «Μονεγάσκων», αφού είναι μία σχετικά φθηνή λύση και αρέσει πολύ και στον Τιερί Ανρί.

Ο Μπατσουαγί δεν φάνηκε να βρίσκει τα πατήματα του στη Βαλένθια φέτος, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να γυρίσει στην Τσέλσι και από εκεί να αποχωρήσει ακόμα μία φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανρί έχει συνεργαστεί με τον παίκτη και στην Εθνική Βελγίου, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι από τις δικές του επιλογές.

Μένει να δούμε αν τελικώς γίνει η μεταγραφή αυτή, το αν θα βοηθήσει τη Μονακό προκειμένου να σωθεί και να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα.

Μαρσέιγ – Μονακό 1-1: Βαθμός ελπίδας με Φάμπρεγκας στη Μασσαλία (vid)

Άνετα η Παρί, 3-0 την Αμιάν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κοντά στην απόκτηση του Μπατσουαγί η Μονακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.