Sportime

Παρί: Ο Τούχελ θέλει τον Βάιγκλ, η Ντόρτμουντ «κλωτσάει»

Ο Γιούλιαν Βάιγκλ είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ραμπιό κατά τον Γερμανό τεχνικό

Άγγελος Ρουχωτάς 1 λεπτά ανάγνωσης
Παρί: Ο Τούχελ θέλει τον Βάιγκλ, η Ντόρτμουντ «κλωτσάει»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι ο αγαπημένος του παίκτης από την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Μετά την τοποθέτηση του Ραμπιό εκτός ομάδας, ο Τόμας Τούχελ έχει εντοπίσει τον άμεσο αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιούλιαν Βάιγκλ.

Ο Γερμανός μέσος παρότι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα με τον Φαβρ, παραμένει ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους της γενιάς του. Ο Τούχελ τον είχε καθιερώσει στους Βεστφαλούς και τώρα που βρίσκεται πίσω από Βίτσελ και Ντιλέινι, θεωρεί το timing ιδανικό για να τον πάρει μαζί του στο Παρίσι.

Ωστόσο η διοίκηση της Ντόρτμουντ εκτός του ότι δεν έχει διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην τεχνικό της, δεν θέλει να χάσει τον Βάιγκλ σε τιμή… ευκαιρίας. Ο ίδιος πάντως πιέζει για να πάει άμεσα στην Παρί.

Άλλωστε ο χρόνος συμμετοχής του (4 ματς - 240 λεπτά) είναι το καλύτερο επιχείρημά του, ασκώντας πίεση ώστε να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

http://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/237162/psychara-paizei-tzampa-kai-plironei-stin-agapimeni-toy-omada-o-mplatsikofksi-pic/

http://www.sportime.gr/podosfairo/gallia/239263/sky-sport-italia-symfonise-me-marseig-o-mpaloteli/

Επίσης σε κατηγορίες: Γερμανία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Άγγελος Ρουχωτάς

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα