ΓΑΛΛΙΑ

Παρί: Ο Τούχελ θέλει τον Βάιγκλ, η Ντόρτμουντ «κλωτσάει»

Ο Γιούλιαν Βάιγκλ είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ραμπιό κατά τον Γερμανό τεχνικό
Παρί: Ο Τούχελ θέλει τον Βάιγκλ, η Ντόρτμουντ «κλωτσάει»

Είναι ο αγαπημένος του παίκτης από την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Μετά την τοποθέτηση του Ραμπιό εκτός ομάδας, ο Τόμας Τούχελ έχει εντοπίσει τον άμεσο αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιούλιαν Βάιγκλ.

Ο Γερμανός μέσος παρότι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα με τον Φαβρ, παραμένει ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους της γενιάς του. Ο Τούχελ τον είχε καθιερώσει στους Βεστφαλούς και τώρα που βρίσκεται πίσω από Βίτσελ και Ντιλέινι, θεωρεί το timing ιδανικό για να τον πάρει μαζί του στο Παρίσι.

Ωστόσο η διοίκηση της Ντόρτμουντ εκτός του ότι δεν έχει διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην τεχνικό της, δεν θέλει να χάσει τον Βάιγκλ σε τιμή… ευκαιρίας. Ο ίδιος πάντως πιέζει για να πάει άμεσα στην Παρί.

Άλλωστε ο χρόνος συμμετοχής του (4 ματς – 240 λεπτά) είναι το καλύτερο επιχείρημά του, ασκώντας πίεση ώστε να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ψυχάρα: Παίζει τζάμπα και πληρώνει στην αγαπημένη του ομάδα ο Μπλατσικόφκσι (pic)

Sky Sport Italia: «Συμφώνησε με Μαρσέιγ ο Μπαλοτέλι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρί: Ο Τούχελ θέλει τον Βάιγκλ, η Ντόρτμουντ «κλωτσάει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.