ΓΑΛΛΙΑ

Θέλει Καζεμίρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Οι Γάλλοι έχουν στο στόχαστρο τους τον 26χρονο Βραζιλιάνο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσουν τον Μότα, που αποχωρεί το καλοκαίρι
Θέλει Καζεμίρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σε Ζερμέν ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πραγματικός στόχος για τους Παριζιάνους είναι η διάκριση στο Champions League και υπό αυτό το πρίσμα έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά η Παρί, που έδωσε σχεδόν 400 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες (Νεϊμάρ, Εμπαπέ) πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε μόλις μέχρι τους «16» του θεσμού, όπου αν και πρώτη στον όμιλο αποκλείστηκε σχετικά εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένονται αλλαγές –και πάλι- με τον Ουνάι Έμερι να αποτελεί παρελθόν. Ήδη όμως γίνονται και μεταγραφικές κινήσεις, αφού οι Γάλλοι έχουν στο στόχαστρό τους, τον Καζεμίρο της Ρεάλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «AS».

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θεωρείται ως ένας από τους αφανείς ήρωες της Ρεάλ με πολύ σημαντική παρουσία στο χώρο του κέντρου των Μαδριλένων. Η διοίκηση της Παρί τον προορίζει για αντικαταστάτη του Τιάγκο Μότα, ο οποίος έχει φτάσει αισίως τα 35 και λογικά το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο στους Παριζιάνους.

Βέβαια, η περίπτωση του Καζεμίρο έχει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, αφού ο Βραζιλιάνος υπολογίζεται ως βασικός από τον Ζινεντίν Ζιντάν και μάλιστα έχει συμβόλαιο έως το 2021. Επιπλέον η ρήτρα για την αγορά του φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που στην παρούσα χρονική περίοδο δεν θέλουν να δώσουν οι Γάλλοι, λόγω και των προβλημάτων που προέκυψαν με το «Financial Fair Play».

Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές θα εμπλακούν σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξει κάποιο ρόλο και ο Νεϊμάρ! Άλλωστε, ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει να φύγει το καλοκαίρι από την Παρί και η Ρεάλ θέλει να τον φέρει στη Μαδρίτη. Ίσως να γίνει κάποια ανταλλαγή…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει Καζεμίρο η Παρί Σεν Ζερμέν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.