ΓΑΛΛΙΑ

Στην Ρεν ως το 2020 ο Γιόχανσον! (pic)

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ υπέγραψε στον Γαλλικό σύλλογο
Στην Ρεν ως το 2020 ο Γιόχανσον! (pic)

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι και επίσημα παίκτης της Ρεν! Ο πρώην άσος της ΑΕΚ εδώ και καιρό φημολογούνταν πως θα καταλήξει στον Γαλλικό σύλλογο και σήμερα (4/6) έκλεισε το deal με τον Γιόχανσον να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια!

Ο Σουηδός παρουσιάστηκε ως ο… ήρωας της πατρίδας του εξαιτίας του νικητήριου γκολ απέναντι στην Ιταλία που τους έστειλε στο Μουντιάλ και πόζαρε με την φανέλα της ομάδας και τον αριθμό… 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ρεν. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και ωραίο προπονητικό κέντρο και υπέροχο γήπεδο. Έχω ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα του κόσμου και περιμένω πως και πως να την ανακαλύψω όταν αρχίσει η σεζόν. Το έργο που μου έχει ανατεθεί είναι φιλόδοξο και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που μου επέτρεψαν να έρθω στον σύλλογο», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιόχανσον στην παρουσίασή του.

“Koντά στη Ρεν ο Γιόχανσον”

«Θέλει Ρεν ο Γιόχανσον»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ρεν ως το 2020 ο Γιόχανσον! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.