ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δανεικός στη Χέρτα ο Γκρούγιτς

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος ανανέωσε με τη Λίβερπουλ έως το 2023 και παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα του Βερολίνου
Δανεικός στη Χέρτα ο Γκρούγιτς

Στη Χέρτα Βερολίνου δανεικός για τον επόμενο χρόνο αναμένεται να αγωνιστεί ο Μάρκο Γκρούγιτς, ο οποίος όμως πρώτα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος Σέρβος μέσος ήταν η πρώτη μεταγραφή του Γιούργκεν Κλοπ, όταν ανέλαβε την αγγλική ομάδα. Για τον νεαρό μέσο καταβλήθηκαν περίπου 5 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο Κλοπ θεωρεί ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο.

Βέβαια με την παρούσα σύνθεση του κέντρου της Λίβερπουλ, ο Γκρούγιτς δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Γι’ αυτό λοιπόν οι «κόκκινοι» ανανέωσαν από τώρα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και τον έδωσε στη Χέρτα για να έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχή.

Για τον νεαρό είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Κάρντιφ (έπαιξε το τελευταίο εξάμηνο δανεικός και τη βοήθησε να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ) και η Μίντλεσμπρο από την Αγγλία, τις οποίες όμως απέρριψε ο ίδιος, αλλά και η Τορίνο, με την οποία δεν τα βρήκε η Λίβερπουλ στα χρήματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο δανεισμός στη Χέρτα δεν συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς και ο Γκρούγιτς θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Λίβερπουλ.

Ιστορικός αποκλεισμός για την κυπελλούχο Αϊντραχτ, τη… γλίτωσε η Μπάγερν

Κρόος: «Ο Οζίλ είπε ηλίθια πράγματα»

Πρώτη κούπα για Μπάγερν με όργια Λεβαντόφσκι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δανεικός στη Χέρτα ο Γκρούγιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.