ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Οζίλ μετά το Μουντιάλ»

Η εθνική Γερμανίας ανασυντάσσεται μετά την αποτυχία στη Ρωσία, όμως το ξέσπασμα του Μεσούτ Οζίλ συνεχίζει να ρίχνει τη «σκιά» του
Λεβ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Οζίλ μετά το Μουντιάλ»

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2014 μπορεί να αποκλείστηκαν πιο νωρίς από ποτέ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως το βαρύτερα πλήγμα όλων στο κύρος της ήταν οι κατηγορίες του Μεσούτ Οζίλ για «ρατσιστική συμπεριφορά και ασέβια» προς το πρόσωπό του.

Με τις υποχρεώσεις το Nations League να έρχονται (6 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Γαλλία), ο Γιόαχιμ Λεβ κλήθηκε για πρώτη φορά να καταθέσει την άποψή του για το περιστατικό.

«Δεν με κάλεσε ποτέ. Στο παρελθόν, όταν οι διεθνείς αποσύρονται είναι η τυπική διαδικασία. Ο Μεσούτ διάλεξε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Επανειλημμένα προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα».

«Οι ισχυρισμοί του για ρατσισμό, είναι υπερβολικοί. Ποτέ, πουθενά στην ομάδα δεν υπήρξε τέτοιο ίχνος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις κλήσεις της «νάσιοναλμανσαφτ», ο Λεβ έχρισε τρεις νέους διεθνείς. Τίλο Κέρερ (Παρί), Νίκο Σουλτς (Χόφενχαϊμ) και Κάι Χάρβετζ (Λεβερκούζεν) πήραν το χρίσμα.

Αναλυτικά η αποστολή της Γερμανίας για το ματς με τη Γαλλία και το φιλικό με το Περού:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Οζίλ μετά το Μουντιάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.