Sportime

Τραυματίστηκε και ο Γκορέτσκα στην Μπάγερν

Μετά τους Κομάν, Τολισό και Ραφίνια χτύπησε και ο νεαρός μέσος και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπενφίκα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τραυματίστηκε και ο Γκορέτσκα στην Μπάγερν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Μπάγερν εν όψει των υποχρεώσεων της γερμανικής ομάδας στο Champions League.

Η λίστα με τους τραυματίες όλο και μεγαλώνει. Μετά τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κορεντίν Τολισό και Ραφίνια, τραυματίστηκε και ο Λεόν Γκορέτσκα.

Ο νεαρός μέσος χτύπησε στην προπόνηση σε μία κόντρα με τον Μαξίμ Αβουτζά, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων.

Αμέσως έσπευσαν πάνω του οι γιατροί της Μπάγερν, τον οποίο και συνόδευσαν στα αποδυτήρια. Το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά ο Νίκο Κόβατς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Μπενφίκα την Τετάρτη (19/9).

http://www.sportime.gr/entypi-ekdosi/148473/sto-sportime-tis-tritis-18-9-to-periodiko-toy-champions-league-kai-toy-europa-league/

http://www.sportime.gr/podosfairo/148619/i-gkinia-toy-retsoy/

http://www.sportime.gr/podosfairo/147999/sok-me-toliso-exi-mines-ektos/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα