ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάμες Ροντρίγκες: «Η Μπάγερν δεν είναι Άιντραχτ»

Ο Κολομβιανός είναι απογοητευμένος από την χρησιμοποίησή του και στα αποδυτήρια της Μπάγερν υπάρχει πρόβλημα
Χάμες Ροντρίγκες: «Η Μπάγερν δεν είναι Άιντραχτ»

Τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την Μπάγερν Μονάχου. Την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άουγκσμπουργκ διαδέχθηκε η εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Χέρτα, ενώ ακολούθησε μεσοβδόμαδα και το 1-1 με τον Άγιαξ στο Champions League.

Σε αυτά ο Χάμες Ροντρίγκες αγωνίστηκε από καθόλου, έως ελάχιστα, αφού δεν έχει κερδίσει θέση βασικού στο σχήμα του Νίκο Κόβατς. Εντούτοις όπως αποκάλυψε η Bild, υπήρχε λόγος, αφού είχε λογομαχήσει με τον προπονητή.

Ο Κολομβιανός φέρεται να του είπε πως «εδώ δεν είναι Άιντραχτ» μετά την ισοπαλία με τον Αίαντα, αν και αργότερα διαψεύστηκε από τον Κροάτη τεχνικό το περιστατικό.

«Ο Χάμες είναι εξαιρετικός παίκτης, με τρομερή ποιότητα και σημαντικός για το σύλλογο. Το έχει αποδείξει πολλάκις, αλλά δεν μπορώ να παίξω με 12. Θα παίξει όσο και οι άλλοι», τόνισε ο Κόβατς.

Οι γκέλες και οι κακές εμφανίσεις φέρνουν γκρίνια και το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ ίσως αποδειχτεί καθοριστικό για το μέλλον του στον πάγκο των Βαυαρών.

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάμες Ροντρίγκες: «Η Μπάγερν δεν είναι Άιντραχτ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.