ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παρελθόν ο Κορκούτ από την Στουτγάρδη

H γερμανική ομάδα απέλυσε τον Τούρκο προπονητή, πληρώνοντας το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα
Παρελθόν ο Κορκούτ από την Στουτγάρδη

Η εκτός έδρας ήττα από το Ανόβερο (3-1) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Στουτγάρδη με αποτέλεσμα, η διοίκηση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ταϊφούν Κορκούτ.

Ο Τούρκος προπονητής πλήρωσε το… μάρμαρο για τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας, που την είχαν κολλημένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι ενδεικτικό ότι σε επτά αγωνιστικές η Στουτγάρδη είχε μόλις μία νίκη, πριν από δύο αγωνιστικές με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Πλέον υπάρχει και η διακοπή, αλλά ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Μέχρι να κλείσει ο αντικαταστάτης του 44χρονου Τούρκου, που αποχώρησε, χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο Αντρέας Χίνκελ.

ΜΑΤΣΑΡΑ! Στο 90+6′ το 4-3 με Αλκάθερ η Ντόρτμουντ! (vid)

Ήττα σοκ για Μπάγερν, 3-0 από την Γκλάντμπαχ

Νίκο Κόβατς: «Θα επιστρέψουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρελθόν ο Κορκούτ από την Στουτγάρδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.