ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σενάρια για Ζιντάν στη Μπάγερν

Ο Γάλλος θεωρείται βασικός υποψήφιος να πάρει την θέση του Κόβατς στον πάγκο αν ο δεύτερος απολυθεί
Σενάρια για Ζιντάν στη Μπάγερν

Την ώρα που η διοίκηση της Μπάγερν βγήκε να υπερασπιστεί τον Νίκο Κόβατς, τα δημοσιεύματα για την αντικατάστασή του στον πάγκο της ομάδας έχουν αρχίσει.

Η Bild αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως ήδη υπάρχει στο μυαλό της διοίκησης ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακή εικόνα της ομάδας. Και ο αντικαταστάτης θα είναι από την Γαλλία!

Συγκεκριμένα, το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως στην Μπάγερν σκέφτονται ως πρώτο υποψήφιο τον Ζινεντίν Ζιντάν, που φυσικά «παίζει» εδώ και καιρό το όνομά του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που απολυθεί ο Μουρίνιο.

Τα άλλα δύο ονόματα που ακούγονται, είναι αυτά των Αρσέν Βενγκέρ και Λοράν Μπλαν, αλλά ο Ζιντάν φαίνεται πως προτιμάται από τους δύο. Η Bild έκανε και δημοψήφισμα για το ποιος ευθύνεται για την αγωνιστική παρουσία της Μπάγερν, με τον κόσμο να ρίχνει πρώτα τις ευθύνες στην διοίκηση πάντως και μετά στον τεχνικό της ομάδας και τους παίκτες (40% στην διοίκηση και από 30% σε παίκτες και Κόβατς).

Νίκο Κόβατς: «Θα επιστρέψουμε»

Ήττα σοκ για Μπάγερν, 3-0 από την Γκλάντμπαχ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σενάρια για Ζιντάν στη Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.