ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αλκάθερ: «Στη Γερμανία βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της Ντόρτμουντ και να πάει στη Γερμανία ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα
Αλκάθερ: «Στη Γερμανία βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Ο Πάκο Αλκάθερ βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του στην Ντόρτμουντ και όπως τόνισε ο ίδιος έκανε την καλύτερη επιλογή με την απόφασή του να μετακομίσει στη Γερμανία.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε και για την Μπαρτσελόνα λέγοντας ότι από την στιγμή που πήγε στη Γερμανία, βρήκε ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου που είχε χάσει στη Βαρκελώνη.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «ESPN», ο δανεικός από τους Καταλανούς» στην Ντόρτμουντ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πήρα την απόφαση να φύγω και να πάω οπουδήποτε, προκειμένου να βρω παραπάνω λεπτά συμμετοχής και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής με την ποιότητα των παικτών που διαθέτουν. Η Μπαρτσελόνα έχει τον Μέσι, τον Λουίς (σ.σ. Σουάρες) και τον Φελίπε (σ.σ. Κοουτίνιο).

Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στη Γερμανία, όλοι οι παίκτες στην ομάδα με βοήθησαν, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν πάει στο εξωτερικό και δεν μιλάει τη γλώσσα.

Προσαρμόστηκα γρήγορα. Οι εμφανίσεις μου με τη Μπορούσια μου επέτρεψαν να βρίσκομαι στην εθνική Ισπανίας, όλοι οι παίκτες στην εθνική είναι ποιοτικοί και πρέπει να παίζεις σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο με αυτούς για να επιλεχθείς.

Η παρουσία μου εδώ με γεμίζει με περηφάνια και είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάνω στην Μπορούσια. Πρέπει να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς και να μην επαναπαυτώ. Ο στόχος είναι να έρχομαι εδώ, να βοηθάω την ομάδα και, αν μου δοθεί η ευκαιρία, να αγωνιστώ, να την αξιοποιήσω στο μέγιστο».

Η τρομερή επίδοση του Πάκο Αλκάθερ (vid)

ΜΑΤΣΑΡΑ! Στο 90+6′ το 4-3 με Αλκάθερ η Ντόρτμουντ! (vid)

Σενάρια για Ζιντάν στη Μπάγερν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλκάθερ: «Στη Γερμανία βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.