ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επεισόδια οπαδών της Χέρτα με αστυνομικούς (pics, vid)

Αιτία ήταν ένα πανό, που προσπάθησαν να τους πάρουν οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου στο ματς με την Ντόρτμουντ, με συνέπεια να ξεφύγει η κατάσταση…
Επεισόδια οπαδών της Χέρτα με αστυνομικούς (pics, vid)

Αρκετά επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Χέρτα με την Ντόρτμουντ εκτός έδρας, αφού οι οπαδοί των φιλοξενουμένων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο λόγος της… έκρηξης ήταν ένα πανό των φιλοξενουμένων. Τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να κατεβάσουν ένα από τα πανό των οπαδών της Χέρτα, γεγονός που τους εξόργισε και επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση.

Μάλιστα, υπήρχαν και κάποιοι οπαδοί της Ντόρτμουντ, που ζητούσαν από τους σεκιούριτι να μη δώσουν συνέχεια και να αποχωρήσουν, κάτι όμως που δεν κατέστη εφικτό και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών και των οπαδών της Χέρτα και αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο στο ημίχρονο, όπως κι έγινε!

https://twitter.com/DancingSanchez/status/1056180604163776512

Ο Καλού «πλήγωσε» την Ντόρτμουντ, πλησιάζει η Μπάγερν (vds)

Η Φράιμπουργκ διατήρησε την παράδοση και νίκησε την Γκλάντμπαχ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια οπαδών της Χέρτα με αστυνομικούς (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.