ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάμες για Μπάγερν: «Αν δεν παίζω, τότε θα φύγω»

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρέθηκε σε εκδήλωση οπαδών της Μπάγερν και είπε ότι αν συνεχίσει να μην έχει χρόνο συμμετοχής, τότε θα φύγει από την ομάδα
Χάμες για Μπάγερν: «Αν δεν παίζω, τότε θα φύγω»

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στη Μπάγερν Μονάχου, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες δηλώσεις του.

Ο Κολομβιανός, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης –η συμφωνία ήταν για διετές δανεισμό- δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα.

Ο Χάμες παραβρέθηκε σε εκδήλωση φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου, όπου αναφέρθηκε στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική σχετικά με την περσινή σεζόν. Με το νέο τεχνικό επιτελείο, δεν παίζω τόσο πολύ», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Αν συνεχίσω να μην έχω χρόνο συμμετοχής θα φύγω. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να μείνω, διότι αισθάνομαι την αγάπη των φιλάθλων».

Είναι προφανές ότι ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση που έχει φέτος από τον Νίκο Κόβατς, σε αντίθεση με πέρυσι, όπου έπαιζε πολύ περισσότερο.

Χένες: «Θα δίναμε 100 εκατομμύρια για τον Κριστιάνο αν ήταν 24…»

Ρόμπεν: «Αυτή είναι η τελευταία χρονιά μου στην Μπάγερν»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάμες για Μπάγερν: «Αν δεν παίζω, τότε θα φύγω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.