ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συγκινητικός Σάντσο: «Αυτό το γκολ το αφιέρωσα στη γιαγιά μου…»

Ο Τζέιντον Σαντσό συγκίνησε με την κίνηση του να αφιερώσει το τέρμα που πέτυχε στην γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή
Συγκινητικός Σάντσο: «Αυτό το γκολ το αφιέρωσα στη γιαγιά μου…»

Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι της Ντόρτμουντ ήταν ο Τζέιντον Σαντσό, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Σάλκε, πετυχαίνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο νεαρός επιθετικός της Μπορούσια, θέλησε να πανηγυρίσει αυτό το γκολ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, υψώνοντας τα χέρια του στον αέρα.

Πολλοί δεν κατάλαβαν τι μήνυμα ήθελε να περάσει με αυτή του την κίνηση, ωστόσο ο ίδιος μέσω ενός ποσταρίσματος στο Instagram, έκανε γνωστό προς όλους τον λόγο του πανηγυρισμού του.

«Καταπληκτικό συναίσθημα το να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ σε ένα ντέρμπι. Κάναμε όλοι πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και αφιέρωσα αυτό το γκολ στη γιαγιά μου. Θα σε αγαπάω πάντα και ξέρω ότι με κοιτάς από ψηλά και χαμογελάς. Θα σε δω σύντομα άγγελε μου», ήταν τα λόγια του.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/BrIv_VEldoZ/

Το ντέρμπι στη Ντόρτμουντ, τριάρα για τη Μπάγερν (vids)

Γερμανία: Οι αλλαγές λύτρωσαν την Βέρντερ Βρέμης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκινητικός Σάντσο: «Αυτό το γκολ το αφιέρωσα στη γιαγιά μου…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.