ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έτοιμος να αφήσει την Μπάγερν για την Ίντερ ο Ρόμπεν

Μόλις ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν ο Άριεν Ρόμπεν, όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην Αϊντχόφεν. Ωστόσο, άλλα ρεπορτάζ στην Ιταλία κάνουν λόγο όχι μόνο για ενδιαφέρον των «νερατζούρι», αλλά και για επαφές με την πλευρά του Ρόμπεν. Δεν αποκλείεται ο παίκτης να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της...
Έτοιμος να αφήσει την Μπάγερν για την Ίντερ ο Ρόμπεν

Μόλις ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν ο Άριεν Ρόμπεν, όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην Αϊντχόφεν.

Ωστόσο, άλλα ρεπορτάζ στην Ιταλία κάνουν λόγο όχι μόνο για ενδιαφέρον των «νερατζούρι», αλλά και για επαφές με την πλευρά του Ρόμπεν.

Δεν αποκλείεται ο παίκτης να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Ίντερ, που κινείται ήδη δυναμικά καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον Ντιέγο Γοδίν, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ο «Τσάκι» και ο Σόλι

Έπαθε Φετφατζίδη ο Μοράτα! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος να αφήσει την Μπάγερν για την Ίντερ ο Ρόμπεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.