ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Συμφωνία με τον Μπαλέρδι της Μπόκα

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο, καθώς έχει φτάσει σε συμφωνία με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς, Λεονάρντο Μπαλέρδι έναντι 16 εκ. ευρώ. Ο Αργεντίνος αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία τη Δευτέρα (14/1), υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με την Μπόκα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%. Τη φετινή...
Ντόρτμουντ: Συμφωνία με τον Μπαλέρδι της Μπόκα

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο, καθώς έχει φτάσει σε συμφωνία με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς, Λεονάρντο Μπαλέρδι έναντι 16 εκ. ευρώ.

Ο Αργεντίνος αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία τη Δευτέρα (14/1), υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με την Μπόκα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις 5 εμφανίσεις, αν και θεωρείται από τους πιο πολύ υπολογίσιμους νέους παίκτες του συλλόγου.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών εν όψει του πρωταθλήματος Νοτίου Αμερικής, που ξεκινά στη Χιλή στις 17 Ιανουαρίου.

Άρσεναλ: «Τζόγαρε» με ανταλλαγή Μπενάτια – Ράμσεϊ και έχασε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόρτμουντ: Συμφωνία με τον Μπαλέρδι της Μπόκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.