ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιμένει γερμανικά η Μπάγερν και για στόπερ

Οι τάσεις φυγής του Ζερόμ Μποάτενγκ έχουν κάνει τους Βαυαρούς να εξετάζουν τις πιθανές λύσεις για την άμυνα από την Bundesliga.
Επιμένει γερμανικά η Μπάγερν και για στόπερ

Είναι γνωστό πως Μπάγερν πολιτική της Μπάγερν είναι να αγοράζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια γερμανική αγορά. Η επιλογή του Νίκο Κόβατς για τον πάγκο είναι ενδεικτική πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η αρχή έχει γίνει ήδη με τον Γκορέτσκα από τη Σάλκε, όμως έπεται συνέχεια στα ψώνια από Bundesliga. Συγκεκριμένα με τον Ζερόμ Μπόατενγκ να εκφράζεις συνεχώς τάσεις για αλλαγή περιβάλλοντος και μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, οι Βαυαροί προσέχουν για να έχουν.

Ενας από τους παίκτες που προκρίνει ως λύσεις για την άμυνα ο Κόβατς είναι ο Κέβιν Φογκτ της Χόφενχαϊμ. Παρότι δεν είναι ταλέντο (26 ετών) είναι ο ηγέτης της άμυνάς της και εξαιρετικός σε σύστημα με τρεις στόπερ που αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο Κροάτης.

Δεδομένα η Μπάγερν έχει δίαυλο επικοινωνίας με την «Χόφε» στην οποία είχε δανείσει τον Γκνάμπρι, ενώ είχε αγοράσει από εκεί το περασμένο καλοκαίρι τους Ζίλε και Ρούντι.

Βέβαια εκτός του Φογκτ, η Μπάγερν έχει στα υπόψη της ακόμα έναν αμυντικό που έκανε το ξεπέταγμά του αυτή τη σεζόν, τον Μπεζαμέν Παβάρ της Στουτγκάρδης που είναι μάλιστα στην αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιμένει γερμανικά η Μπάγερν και για στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.