ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κίνδυνος φυλάκισης, μέχρι 10 έτη, για τον Βιδάλ

Για επεισόδιο στο Oktoberfest του 2017
Κίνδυνος φυλάκισης, μέχρι 10 έτη, για τον Βιδάλ

Η εμπλοκή του σε καυγά στη διάρκεια του του Oktoberfest το Σεπτέμβριο το 2017, έχει φέρει σε δικαστική περιπέτεια τον Αρτούρο Βιδάλ.

Ο Χιλιανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου είδε τον γενικό εισαγγελέα Μονάχου να του ασκεί ποινική δίωξη για την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης, αφού αυτός και ο αδερφός του είχαν εμπλακεί σε τσακωμό στη διάρκεια του περίφημου φεστιβάλ μπύρας στη βαυαρική πρωτεύουσα.

Στο περιστατικό υπήρξαν τρεις άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά, με τον ένας μάλιστα να είχε δεχθεί χτύπημα με μπουκάλι στο κεφάλι του.

Ο δημόσιος κατήγορος, Φλόριαν Βάιτσριλ είχε δηλώσει ότι ο Βιδάλ είχε ξεκινήσει τον τσακωμό, ενώ οι εισαγγελείς διέταξαν να γίνει έρευνα στο οπτικό υλικό που ήταν καταγεγραμμένο από τις κάμερες του χώρου της συμπλοκής.

Το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη, με τα σενάρια στη Γερμανία πάντως να θέλουν, τον Βιδάλ να αποχωρεί το ίδιο χρονικό διάστημα από τη Μπάγερν Μονάχου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνδυνος φυλάκισης, μέχρι 10 έτη, για τον Βιδάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.