ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παπασταθόπουλου

Η Ντόρτμουντ έχει αποδεχθεί την απώλεια του Σωκράτη και προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα
Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παπασταθόπουλου

Θεωρείται θέμα χρόνου. Η επιθυμία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να αγωνιστεί στην Premier League θα γίνει πραγματικότητα, αφού η μεταγραφή του στην Άρσεναλ είναι κλεισμένη. Και η Ντόρτμουντ;

Οι Βεστφαλοί έχουν θέσει ως στόχο να ανανεώσουν το ρόστερ τους και γι’ αυτό θα επενδύσουν στα νιάτα τα χρήματα που θα καρπωθούν από τον αρχηγό της Εθνικής. Ο πρώτους στόχος για την άμυνα είναι ο στόπερ της Μάιντς, Αμπντού Ντιαλό.

Ο 22χρονος Γάλλος μπορεί να αποκτήθηκε αντί μόλις 5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονακό, όμως πλέον κοστολογείται 28 από την ομάδα του!

Αν η Ντόρτμουντ συμφωνήσει στο παραπάνω ποσό, τότε θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Μάιντς, ξεπερνώντας τον Κόρντομπα που παραχώρησε με 17 εκατ. πέρυσι στην Κολωνία.

«Κλείνει» Παπασταθόπουλο με 18εκ. ευρώ η Άρσεναλ! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παπασταθόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.