ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πήρε τον Ντιλέινι η Ντόρτμουντ

Τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φορά ως και το 2022 ο Τόμας Ντιλέινι. Ο Δανός μέσος αγωνιζόταν στην Βέρντερ Βρέμης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Η Μπορούσια αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ ώστε να κάνει δικό της τον άλλοτε παίκτη της Κοπεγχάγης, που μετά από μόλις μιάμιση σεζόν στην Μπουντεσλίγκα...
Πήρε τον Ντιλέινι η Ντόρτμουντ

Τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φορά ως και το 2022 ο Τόμας Ντιλέινι. Ο Δανός μέσος αγωνιζόταν στην Βέρντερ Βρέμης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Η Μπορούσια αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ ώστε να κάνει δικό της τον άλλοτε παίκτη της Κοπεγχάγης, που μετά από μόλις μιάμιση σεζόν στην Μπουντεσλίγκα έκανε το παραπάνω βήμα.

Σε αυτό το διάστημα στη Βρέμη είχε επτά γκολ και έξι ασίστ σε 45 αγώνες βοηθώντας τη Βέρντερ να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε τον Ντιλέινι η Ντόρτμουντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.