ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ πάνω από Γκουαρδιόλα έβαλε ο Γκέτσε

Ο Μάριο Γκέτσε απάντησε στο δίλημμα του κορυφαίου προπονητή, κλείνοντας παράλληλα το… μάτι στον «Κλόπο» για να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον
Κλοπ πάνω από Γκουαρδιόλα έβαλε ο Γκέτσε

Τώρα που η μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ χάλασε, μήπως η Λίβερπουλ να κοιτάξει προς… Ντόρτμουντ μεριά; Ο Μάριο Γκέτσε σίγουρα θα το ήθελε, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα DAZN, εκθείασε τον Γιούργκεν Κλοπ τονίζοντας πως θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστούν ξανά.

«Είναι σαν δεύτερος πατέρας για μένα ο Κλοπ. Ελπίζω μία ημέρα να διασταυρωθούν και πάλι οι δρόμοι μας», ανέφερε, προσθέτοντας πως «εξακολουθώ να είμαι σε επαφή με τον Γιούργκεν. Φυσικά και μου έμαθε τα πάντα αναφορικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήμουν 17 ετών και με έβγαλε από την ομάδων Νέων της Ντόρτμουντ».

Παράλληλα σύγκρινε τον «Κλόπο» με τον Γκουαρδιόλα, αφού έχει συνεργαστεί με αμφότερους. «Από άποψη κατάρτισης, ο Γκουαρδιόλα είναι τρομερός. Όμως είναι υπερβολικά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν ενδιαφέρεται τόσο για το ανθρώπινο κομμάτι και αυτό τον κάνει για μένα να απέχει από το να είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλοπ πάνω από Γκουαρδιόλα έβαλε ο Γκέτσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.