ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Sokratis για Πρέμιερ Λιγκ!

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι κομβικό για το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ. Με μόλις ένα χρόνο να έχει απομείνει στη διάρκεια του συμβολαίου, ερίζουν οι αγγλικές ομάδες. Λέγαμε για τον Δημήτρη Νικολάου τις προάλλες. Ένας Έλληνας στόπερ που είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει ένας...
Sokratis για Πρέμιερ Λιγκ!

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι κομβικό για το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ. Με μόλις ένα χρόνο να έχει απομείνει στη διάρκεια του συμβολαίου, ερίζουν οι αγγλικές ομάδες.

Λέγαμε για τον Δημήτρη Νικολάου τις προάλλες. Ένας Έλληνας στόπερ που είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει ένας άλλος, που θα αποχωρήσει από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Μπορεί τις επόμενες μέρες η Ντόρτμουντ να κάνει μια μυθική πρόταση και να μείνει εκεί για… πάντα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αυτή τη στιγμή όμως, τα δεδομένα δείχνουν άλλα πράγματα.

Ο Πέτερ Στέγκερ που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν δεν πετάει την σκούφια του για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Εχει σταθεί στα λάθη(!) του και στις κακές τοποθετήσεις. Λέγεται ωστόσο πως αφορμή περίμενε ο Αυστριακός κόουτς και ο Σωκράτης του την έδωσε με ένα ντεφορμάρισμα τον τελευταίο μήνα. Πριν από μερικούς μήνες ήταν δεδομένο πως ο Στέγκερ δεν θα μείνει και μετά το πέρας της σεζόν στην Μπορούσια, όμως πλέον είμαστε στο 50-50. Εξέλιξη που δεν είναι ευχάριστη για τον Παπασταθόπουλο. Ο τελευταίος εξάλλου δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το αγγλικό πρωτάθλημα.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα γράφτηκε για πιθανό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι χαμηλά στη λίστα ο 29χρονος στόπερ. Είναι όμως στους παίκτες που κοιτούν αρκετές ομάδες από το Νησί. Και με μόλις ένα χρόνο να έχει απομείνει στο συμβόλαιό του, με ένα ποσό πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ η μετακόμιση στην Αγγλία γίνεται στο πιτς φιτίλι. Πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά να συμβεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sokratis για Πρέμιερ Λιγκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.