ΙΣΠΑΝΙΑ

«Σίφουνας» η Λεβάντε, στο μηδέν Ζιρόνα και Βαγιαδολίδ (vds)

Εντυπωσιακό πέρασμα η Λεβάντε από την έδρα της Μπέτις, στην πρεμιέρα της La Liga
«Σίφουνας» η Λεβάντε, στο μηδέν Ζιρόνα και Βαγιαδολίδ (vds)

Εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Ρεάλ Μπέτις πραγματοποίησε η Λεβέντε, νικώντας 3-0 στο παιχνίδι που έκλεισε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της πρεμιέρας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Χοσέ Λουίς Μοράλες, δύο γκολ, η ομάδα από τη Βαλένθια πραγματοποίησε ονειρεμένη αρχή στη La Liga.

O Ρότζερ Μάρτι, άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 38′, για να έρθει ο Μοράλες και να διευρύνει το σκορ υπέρ της Λεβάντε, με υπέροχο γκολ από ατομική ενέργεια στο 54′ και με πλασέ στο 90+5′.

Η Μπέτις γνώρισε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματις, με διαφορά τριών γκολ, για πρώτη φορά μετά τοις 16/9/1962, τότε είχε ηττηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2.

https://www.youtube.com/watch?v=ao5B5gW3QJg

Χωρίς γκολ στο Ζιρόνα-Βαγιαδολίβ

Νωρίτερα, το εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, με την Ζιρόνα και την Βαγιαδολίδ να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις παρουσία 10.000 περίπου οπαδών, οι γηπεδούχοι του Εουσέμπιο Σακριστάν προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο Στουάνι, όντας στην αιχμή του δόρατος, είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο αμφότερες οι κεφαλιές του υψηλόσωμου Ουρουγουανού δεν βρήκαν στόχο. Με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν εύκολο βαθμό σε μία έδρα που δεν έχουν κερδίσει ποτέ.

ΖΙΡΟΝΑ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Μπόνο, Πόρο, Μπερνάρντο, Χουάνπε, Μουνιέσα, Α. Γκαρσία (62′ Λοσάνο), Κόποβι (74′ Ριέρα), Γκρανέιγ, Πόρτου, Στουάνι (81′ Ρόμπερτς), Μπόρχα Γκαρθία.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (Σέρχιο Γκονζάλες): Μασίπ, Μογιάνο, Κίκο, Καλέρο, Νάτσο, Αλκαράζ, Ανουάρ (71′ Βέρντε), Μπόρχα Φερνάντεθ, Κέκο, Τόνι Βίγια (88′ Ερέρο), Ράμος (64′ Πλάνο).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17/8
Ζιρόνα- Βαγιαδολίδ 0-0
Ρεάλ Μπέτις- Λεβάντε 0-3 (38′ Ρότζερ Μάρτι, 54′, 90+5′ Μοράλες)

Σάββατο 18/8
Θέλτα- Εσπανιόλ 19:15
Βιγιαρεάλ- Ρεάλ Σοσιεδάδ 21:15
Μπαρτσελόνα- Αλαβές 23:15

Κυριακή 19/8
Έιμπαρ- Ουέσκα 19:15
Ράγιο Βαγεκάνο- Σεβίλλη 21:15
Ρέαλ Μαδρίτης- Χετάφε 23:15

Δευτέρα 20/8
Βαλένθια- Ατλέτικο Μαδρίτης 21:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο- Λεγανές 23:00

 

https://www.youtube.com/watch?v=9_NZoJt6WsM&feature=player_embedded

«Χόρεψε» όλη την Μπέτις ο Μοράλες (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σίφουνας» η Λεβάντε, στο μηδέν Ζιρόνα και Βαγιαδολίδ (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.