ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαράν: «Μου την δίνει να με συγκρίνουν με τον Ράμος»

Ο Γάλλος αμυντικός της Ρεάλ έδωσε συνέντευξη στην L’ Equipe
Βαράν: «Μου την δίνει να με συγκρίνουν με τον Ράμος»

Μπορεί ο Ραφαέλ Βαράν να περνά την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ωστόσο υπάρχουν και πράγματα που τον ενοχλούν, όσον αφορά την παρουσία του στην Ρεάλ.

Ένα από αυτά, είναι πως αρκετοί τον συγκρίνουν με τον Σέρχιο Ράμος και έχουν απαιτήσεις να κάνει πράγματα που κάνει και ο συμπαίκτης του. Αυτό όμως δεν του αρέσει καθόλου…

«Μερικές φορές μου λένε να παίζω όπως ο Σέρχιο Ράμος, να είμαι πιο επιθετικός, να είμαι έτσι ή αλλιώς. Έχω το δικό μου στυλ και μέχρι τώρα έχει δουλέψει. Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με αλλάξουν. Με τρελαίνει όταν μου ζητάνε να είμαι όπως ο Σέρχιο Ράμος. Αυτού του ζητάνε να μοιάσει σε άλλον παίκτη; Τον δέχονται όπως είναι, είναι ο Ράμος. Εγώ είμαι αυτός που είμαι». Είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βαράν τοποθετήθηκε και για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας, εκθειάζοντας τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Έχω γνωρίσει πολλούς αθλητές… εξωγήινους, αλλά πρώτη φορά γνώρισα έναν τόσο νέο. Όταν του μιλάω για τακτική, δεν με αφήνει να τελειώσει την πρόταση. Το καταλαβαίνει αμέσως πολύ γρήγορα», σχολίασε ο Βαράν που επεσήμανε πως δεν είναι του χαρακτήρα του να κυνηγάει έπαθλα όπως η Χρυσή Μπάλα. Δεν θα έλεγε όχι πάντως, αν αυτό συνέβαινε και την κέρδιζε.

«Βλέπω το ποδόσφαιρο ως ομαδική δουλειά. Δεν κοιτάζω την ατομική προβολή. Αν όμως υπάρξει πιθανότητα να κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα, δεν θα πω όχι. Για έναν αμυντικό, βέβαια, είναι δύσκολο να την κατακτήσει».

Πέντε επιθετικοί στη λίστα της «βασίλισσας» (pic)

Ο Μέσι το έχει πάει σε άλλο… επίπεδο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαράν: «Μου την δίνει να με συγκρίνουν με τον Ράμος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.