ΙΣΠΑΝΙΑ

Ροναλντίνιο: «Μέσι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα
Ροναλντίνιο: «Μέσι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ο Ροναλντίνιο είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν δει τα μάτια μας. Ο Βραζιλιάνος έκανε σπουδαία καριέρα, με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί τον σημαντικότερο σταθμό του.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ήταν ξεκάθαρος. Γι’ αυτόν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Μιλώντας στο «Sport», ο Βραζιλιάνος «μάγος» της μπάλας, είπε για τον Αργεντινό άσο:

«Είναι ο καλύτερος στην ιστορία δίχως συζήτηση. Κανείς δεν έχει κάνει όσα έχει κάνει ο Μέσι. Μακάρι να παίξει για άλλα 20 χρόνια. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλουν να τον έχουν ακόμη περισσότερο στα γήπεδα. Νομίζω πως όταν σταματήσει, θα πρέπει να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο10 και να μην τη φορέσει κανείς ξανά»

Όσον αφορά την σύγκριση με τον Κριστιάν Ρονάλντο, απάντησε: «Δεν υπάρχει θέμα στο ποιος είναι ποιο ολοκληρωμένος. Είναι θέμα γούστου. Εγώ προτιμώ αυτό του Μέσι. Ο άλλος (σ.σ.: Ρονάλντο) είναι ολοκληρωμένος. Έχει όλο το πακέτο. Το ίδιο όμως και ο Μέσι και από θέμα γούστου, προτιμώ το δικό του στυλ.

Ο Ροναλντίνιο μίλησε και για τον Κουτίνιο, για τον οποίο είπε πως θα ήθελε να έχει συνεργαστεί με έναν παίκτη σαν κι αυτόν.

Μέσι: «Η Γιουβέντους του Κριστιάνο φαβορί για το Champions League»

Νέο ρεκόρ για τον Μέσι στη La Liga(pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ροναλντίνιο: «Μέσι ο καλύτερος στην ιστορία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.