ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Μπέιλ «έφαγε» τον Ζιντάν στη Ρεάλ!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η παραμονή του Ουαλού, ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Γάλλου προπονητή από τη «Βασίλισσα»
Ο Μπέιλ «έφαγε» τον Ζιντάν στη Ρεάλ!

Το καλοκαίρι έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση στη Ρεάλ για την παραμονή ή όχι του Γκάρεθ Μπέιλ, τουλάχιστον όσο ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν στην ομάδα.

Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», για την αποχώρηση του Ζιντάν έπαιξε ρόλο και η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στη «Βασίλισσα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γάλλος προπονητής είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ να παραχωρηθεί τελικά και με τα χρήματα που θα έμπαιναν στο ταμείο θα προχωρούσε η απόκτηση ενός εκ των Αζάρ, Νεϊμάρ, Σαλάχ ή Κέιν.

Αυτά είχαν γίνει στη διάρκεια της σεζόν, όμως μετά τον τελικό του Champions League, ο Πέρεθ άλλαξε γνώμη και επέλεξε να κρατήσει τον Ουαλό. Αυτό δεν άρεσε στον Ζιντάν, που ένιωσε ότι τον «άδειασε» η διοίκηση και αποτέλεσε ένα σημαντικό λόγο για να πάρει την απόφαση να τον αποχωρήσει.

Κρόος: «Θα σταθούμε ξανά όρθιοι, ζήτω η Μαδρίτη» (pic)

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μπενζεμά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπέιλ «έφαγε» τον Ζιντάν στη Ρεάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.