ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκριζμάν: «Κέρδισα το Μουντιάλ εξαιτίας του Σιμεόνε»

Ο Γάλλος επιθετικός αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά την πρόκριση της Γαλλίας επί της Αργεντινής στη φάση των «16» του Μουντιάλ
Γκριζμάν: «Κέρδισα το Μουντιάλ εξαιτίας του Σιμεόνε»

Ο Αντουάν Γκριζμάν έπλεξε το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε και μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε ότι χάρη στον Αργεντινό τεχνικό κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι γνωστή και δεδομένη η αγάπη και η συμπάθεια που τρέφει ο Γάλλος επιθετικός για τον προπονητή του στην Ατλέτικο και μάλιστα με δηλώσεις του στο «France Football» είπε μεταξύ άλλων:

«Ο πρώτος στον οποίο έστειλα μήνυμα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Σιμεόνε. Του έστειλα μία φωτογραφία με το κύπελλο και του είπα: “Δες πόσο όμορφο είναι. Το κέρδισα εξαιτίας σου”. Κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του Σιμεόνε».

Μάλιστα στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός προπονητής του έστειλε μήνυμα μετά τον αγώνα της φάσης των «16» με την Αργεντινή και του είπε μπορούν να φτάσουν με την Γαλλία μέχρι το τέλος.

Επίσης είπε: «Όταν ο προπονητής σου λέει κάτι τέτοιο, ένας άνθρωπος που ξέρει τόσο καλά το ποδόσφαιρο και παραδέχεται πως ήμασταν πολύ δυνατοί τακτικά. Τότε ήταν που πίστεψα πραγματικά πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια μίλησε και για την σύγκρισή του με Μέσι και Ρονάλντο, λέγοντας: «Αυτοί οι παίκτες είναι γνήσιοι θρύλοι του αθλήματος. Δεν ξεκουράζονται ποτέ. Κάθε χρόνο σκοράρουν 50 γκολ, κατακτούν τίτλους, Χρυσές Μπάλες και την επόμενη χρονιά το ξανακάνουν.

Την περασμένη χρονιά κατέκτησα το ευρωπαϊκό Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Europa League. Εξαιτίας αυτού, βάζω τον εαυτό μου στο ίδιο “τραπέζι” με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Συνολικά σε μια καριέρα είναι δύσκολο να τους πλησιάσεις, αλλά σε μία μόνο χρονιά, νομίζω πως είναι εφικτό».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Δεν δέχεται γκολ ούτε με… αίτηση από τη Χετάφε

Έβγαλε αντίδραση η Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκριζμάν: «Κέρδισα το Μουντιάλ εξαιτίας του Σιμεόνε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.