ΙΣΠΑΝΙΑ

Είχε να χάσει από την Ελλάδα η Ισπανία (vid)

Αήττητη στην έδρα της για 14 ολόκληρα χρόνια η ισπανική ομάδα
Είχε να χάσει από την Ελλάδα η Ισπανία (vid)

Κάτι εξαιρετικά σπουδαίο κατάφερε να πετύχει η Αγγλία κόντρα στην Ισπανία, στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων για το UEFA Nations League.

Συγκεκριμένα με την νίκη που πήραν τα «Λιοντάρια» (3-2) έγιναν η πρώτη ομάδα μετά από 14 χρόνια που καταφέρνει να κερδίσει την «Φούριας Ρόχας», μέσα στην έδρα της σε επίσημη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε να νιώσει την γεύση της ήττας από τις 7 Ιουνίου του 2003, όταν η Εθνική Ελλάδας είχε πάρει την σπουδαία νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου και στη συνέχεια προκρίθηκε στο Euro 2004, πραγματοποιώντας έναν άθλο καταφέρνοντας στη συνέχεια να το κατακτήσει.

Οι μόνες ήττες που έχουν δεχτεί οι Ισπανοί σε αυτή την χρονική περίοδο, είναι είτε σε μεγάλες διοργανώσεις ή τουρνουά στα οποία ήταν τυπικά γηπεδούχος, είτε σε φιλικά παιχνίδια.

Θυμηθείτε την ήττα από την Εθνική Ελλάδας:

Πάρτι για την Αγγλία στην Ισπανία (vid)

«Αγκαλιά» με την άνοδο η Βοσνία (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είχε να χάσει από την Ελλάδα η Ισπανία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.