ΙΣΠΑΝΙΑ

Σαν σήμερα: Ο Μέσι κάνει ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα (vid)

Στο ματς κόντρα στην Εσπανιόλ ο Αργεντινός χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά
Σαν σήμερα: Ο Μέσι κάνει ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα (vid)

Η αναμέτρηση της Εσπανιόλ με την Μπαρτσελόνα στις 16 Οκτωβρίου του 2004, ήταν αυτή που θα… άλλαζε το ποδόσφαιρο στα μάτια των φαν του αθλήματος. Ήταν η ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του, περνώντας ως αλλαγή στην θέση του Ντέκο.

Ο Αργεντινός, σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια, έκατσε αρχικά στον πάγκο της ομάδας της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, παρέα με τους Νταμιά, Ρούμπεν, Χιλντάγκο, Ινιέστα, Πένια και Φερνάντο Ναβάρο.

Ο Φρανκ Ράικαρντ αποφάσισε να τον ρίξει στο ματς, βγάζοντας εκτός τον κουρασμένο Ντέκο και η ιστορία… άρχισε. Ο Μέσι από εκείνη την ημέρα, έχει 648 συμμετοχές με την ομάδα, σκοράροντας 563 γκολ, με πρώτο, ένα εντυπωσιακό «σκαφτό» κόντρα στην Αλμπαθέτε, μετά από «μαγική» ασίστ του Ροναλντίνιο.

Και η ιστορία (με την μαγεία του Μέσι) συνεχίζεται…

Έξι εβδομάδες εκτός ο Βερμάελεν

Είχε να χάσει από την Ελλάδα η Ισπανία (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαν σήμερα: Ο Μέσι κάνει ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.