ΙΣΠΑΝΙΑ

Παλάσιος η πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ

Η Ρίβερ έχει συμφωνήσει με τη «βασίλισσα» για την απόκτηση του Εζέκιελ Παλάσιος αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ
Παλάσιος η πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται από τώρα για τη μεταγραφική της ενίσχυση και το πρώτο όνομα στη λίστα της είναι ο Εζέκιελ Παλάσιος. Μάλιστα η απόκτηση του από τη Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται πως έχει ήδη κλείσει.

Οι «μερένγκες» προσπαθούν να ανανεώσουν την ομάδα τους, προσθέτοντας νέο αίμα και ο 20χρονος μέσος της φιναλίστ του Libertadores πληροί τις προδιαγραφές τους.

Βασικός από τα 17 του στους «μιγιονάριος», μετρά ήδη περισσότερες από 50 συμμετοχές, ενώ είναι διεθνής με την «αλμπισελέστε».

Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με την Ρίβερ να προσπαθεί να καθυστερήσει την αποχώρησή του. Ωστόσο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι και η… καταληκτική, αφού ο Παλάσιος θα ανοίξει το χορό της ενίσχυσης των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ρεάλ: Σολάρι επίσημα μέχρι το 2021!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλάσιος η πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.