ΙΣΠΑΝΙΑ

Τσάβι: «Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να γυρίσει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα δεν βλέπει την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη
Τσάβι: «Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να γυρίσει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»

Πολλές είναι οι φήμες τις τελευταίες μέρες, που θέλουν τον Νεϊμάρ να επιζητά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, όπου σίγουρα έκανε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Για το θέμα αυτό θέλησε να μιλήσει και ο Τσάβι, ο οποίος ωστόσο δεν εμφανίστηκε και τόσο θετικός αφού δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικά.

«Δεν βλέπω να γίνεται. Δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει και δεν νομίζω πως θα γίνει. Διαβάζω πολύ τον Τύπο επειδή θέλω να είμαι πάντα ενημερωμένος με το ποδόσφαιρο, όμως δίνω μηδενικές πιθανότητες να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του.

Πάντως στην συνέχεια εξήρε το ταλέντο του Βραζιλιάνου λέγοντας: «Αν ωριμάσει και δουλέψει, μπορεί να φτάσει κοντά στον Κριστιάνο και τον Μέσι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσάβι: «Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να γυρίσει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.