ΙΣΠΑΝΙΑ

Με ξεμούδιασμα στους «16» η Ατλέτικο

Στους "16" του Κόπα ντελ Ρέι προκρίθηκαν Ατλέτικο και για πρώτη φορά στην ιστορία της η Τζιρόνα
Με ξεμούδιασμα στους «16» η Ατλέτικο

Εύκολο βράδυ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που καθάρισε 4-0 τη Σαντ Αντρέου και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος» προκρίθηκαν έτσι με δύο νίκες. Πάντως άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού χρειάστηκε να φτάσει το 48ο λεπτό ώστε να ανοίξει το σκορ ο Λεμάρ. Κάλινιτς (πρώτο του γκολ με την «Ατλέτι» στο 53′), Κορέα (55′) και Βιτόλο (81′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η Τζιρόνα επιβλήθηκε 2-1 της Αλαβές και μετά το 2-2 του πρώτου ματς ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο. Γκρανέγ (74′) και Πόρτου (79′) ανέτρεψαν σε ένα πεντάλεπτο το προβάδισμα του με το αυτογκόλ του Αλκαλά των Μαδριλένων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Καταλανοί φτάνουν στους «16» του Κόπα ντελ Ρέι!

Η Σεβίλλη ίδρωσε να πάρει την πρόκριση, αφού τα κατάφερε με το οριακό 1-0 (49’ Αντρέ Σίλβα) κόντρα στην άσημη Βιγιανοβένσε της Γ’ κατηγορίας.

Σε πλήρη αντίθεση δηλαδή με την Βιγιαρεάλ που ισοπέδωσε με το εκκωφαντικό 8-0 (23’, 30’, 36’, 47’ Εκαμπί, 45’+2’, 83’ πέν. Μπάκα, 67’ Μορένο, 89’ Ράμπα) την Αλμερία!

Στην μάχη της La Liga, η Σοσιεδάδ επικράτησε 2-0 (10’ Ογιαρθαμπάλ, 27’ Γιανουζάι) της Θέλτα και την πέταξε εκτός.

Τα φαβορί στους “16” του Κυπέλλου Ισπανίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με ξεμούδιασμα στους «16» η Ατλέτικο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.